Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 25 tot 29 januari 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 25 januari 2021

(seizoen 25 – aflevering 1)

Het leven van Peter hangt aan een zijden draadje wanneer hij op de ondertekening van het fairtrade charter het slachtoffer wordt van een CO-vergiftiging. Een plannetje dat minutieus werd voorbereid door zijn ex-vrouw June en haar compagnon Stan. Kan Peter nog op tijd gered worden? Mathias en Trudy voelen zich schuldig over wat er tussen hen is gebeurd. Mathias probeert met Marie-Rose te praten, maar zij wijst hem resoluut af. Cédric ligt nog steeds in coma. Véronique vreest dat haar zoon hersenschade zal oplopen en is de wanhoop nabij. Temeer nu ze van Leen te horen heeft gekregen dat ze zwanger is. Louise krijgt bezoek van de Hannes.

Dinsdag 26 januari 2021

(seizoen 25 – aflevering 2)

Anna praat met Marie-Rose en probeert haar op andere gedachten te brengen. Agnes wil Mathias steunen, maar Patrick is erg ontgoocheld in zijn vriend. Simon neemt Peters werk bij Fashion over. Zijn gedrevenheid herinnert Stefanie aan Thomas. Véronique wacht bang af op meer nieuws van Cédric. Er ontstaat paniek wanneer Louise onvindbaar blijkt.

Woensdag 27 januari 2021

(seizoen 25 – aflevering 3)

Véronique kampt met twijfels over haar zwangerschap. Ondertussen krijgt ze meer nieuws over de toestand van Cédric. June is het wachten beu en wil dat Stan actie onderneemt. Liesbeth is ontgoocheld bij haar terugkeer naar België. Marie-Rose zoekt Trudy op en denkt na over haar toekomst.

Donderdag 28 januari 2021

(seizoen 25 – aflevering 4)

Louise blijft een goed contact onderhouden met Hannes. Het komt tot een grote clash tussen Benny en Liesbeth, waarbij er harde woorden vallen. Trudy vertelt Jelle wat er is gebeurd met Mathias. Marie-Rose heeft het bijzonder moeilijk.

Vrijdag 29 januari 2021

(seizoen 25 – aflevering 5)

Véronique heeft moeilijke knopen door te hakken. Trudy en Mathias kunnen op weinig begrip rekenen voor hun slippertje. De gesprekken met Louise en Jelle vallen Trudy bijzonder zwaar. Evy stelt haar vrienden voor om Simon de kamer van Thomas te laten overnemen.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen