Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 24 tot 28 mei 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 24 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 86

Simon besluit open kaart te spelen bij VDB. Hij stuit echter op gesjoemel van Mathias en Thomas en doet zo een onthutsende ontdekking die heel wat vragen oproept. Jan komt door Niko in de problemen met zijn leverancier. Niko zelf beseft dat hij offers zal moeten brengen om zijn droom te realiseren. Rudi heeft een nieuw idee en is laaiend enthousiast. Zijn geluk is echter van korte duur. Trudy voelt zich eenzaam.

Dinsdag 25 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 87

Simon slaagt er met een gewiekst plan in het pand in Amsterdam binnen te halen. Hij stoot daarbij echter op gemengde reacties van Peter, Véronique en Stefanie. Trudy voelt zich door Jelle en Hanne in de steek gelaten. Wanneer blijkt dat Hanne bij de Friends wil intrekken, krijgt ze troost uit onverwachte hoek. Liesbeth wil haar steentje bijdragen in het huishouden, maar stelt vast dat de familie ook zonder haar hulp kan.

Woensdag 26 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 88

Niko leert bier brouwen en krijgt van Simon een afgewerkt businessplan. Niets lijkt hem nog in de weg te staan. Liesbeth voelt zich niet meer thuis in haar eigen familie. Benny probeert haar op te monteren. Louises beslissing om Kerstmis samen met haar vader bij Marie-Rose te vieren, schiet bij Trudy in het verkeerde keelgat. Faroud heeft een verrassing voor Leen.

Donderdag 27 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 89

Tussen Mieke en Niko zit er een flinke haar in de boter. Zij blijft eenzaam achter bij de Friends, terwijl Niko zich koppig in de brouwerij nestelt. Stan probeert een plaatsje in Junes hart te veroveren en zoekt hulp bij Peter. Leen, Faroud en Arthur vertrekken naar de Verenigde Staten. Jan wordt opgebeurd door Linda. Trudy gaat helemaal door het lint en uit haar frustraties op Véronique en Cédric.

Vrijdag 28 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 90

Mieke en Niko hakken een moeilijke knoop door. Zjef vindt troost bij Liesbeth. Ook zij voelt zich nog steeds wat verloren. Een cadeau van Simon en Stefanie brengt daar echter verandering in. Stan heeft wat goed te maken en verrast June met een feestmaal. Jan heeft opnieuw problemen met zijn leverancier en krijgt een laatste waarschuwing. Ondanks de bekommernissen heeft hij een gezellig feest met Linda, Frank, Emma, Guido en Mila. De verbazing is groot wanneer er plots een onverwachte gast opduikt.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook
Close