Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 22 tot 26 maart 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 22 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 41

Véronique probeert Mathias te bereiken, maar hij ontloopt haar. Agnes moet zich melden bij de Franse politie. Patrick blijft zich ondertussen afstandelijk opstellen. Mieke is nog altijd boos op Niko voor de opmerking die hij heeft gemaakt. Stan en June willen als koppel naar buiten treden. Zjef ontfermt zich over Rudi.

Dinsdag 23 maart 2021

Seizoen 25 –  aflevering 42

Mieke wil Jelle graag meenemen op haar trip naar de Ardennen. Hij reageert enthousiast, maar heeft ook heel wat vragen. Jan is er niet over te spreken dat Agnes plots naar Frankrijk is vertrokken. Hij voelt dat Patrick en Mathias meer weten, maar zij houden de lippen stevig op elkaar. Zjef merkt dat het niet goed gaat met Rudi.

Woensdag 24 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 43

Zjef wil dat Rudi op consultatie gaat bij Leen. Véronique en Peter vertrekken samen met Anna en Albert een paar dagen naar Frankrijk. Jan en Linda merken dat er iets schort tussen Emma en Guido. Evy en Zjef doen hun best om op een goed blaadje te staan bij Mieke, nu Jelle niet meegaat naar de Ardennen. June heeft een nieuw plan voor ogen.

Donderdag 25 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 44

Patrick besluit naar Frankrijk te vertrekken om Agnes op te zoeken. Linda komt te weten wat de angst is van Guido en confronteert hem ermee. Ook Leen en Emma hebben een open gesprek. Rudi heeft een uitnodiging voor de première in Milaan en vraagt Zjef mee. Mathias mist Véronique en houdt Trudy op een afstand. Leen probeert Mieke in te pakken in de hoop mee te mogen naar de Ardennen.

Vrijdag 26 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 45

Linda lijkt geen vat te hebben op Guido. Mieke beslist wie ze wil meenemen naar de Ardennen, maar kwetst daarmee één van haar vriendinnen. Rudi wordt geconfronteerd met foto’s van vroeger. Tussen Peter en Véronique heerst er heel wat verdeeldheid, die June graag in stand wil houden.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen