Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 22 tot 26 februari 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 22 februari 2021

(seizoen 25 – aflevering 21)

Leen vindt in het station een dossier van Faroud. Samen met Evy probeert ze aanwijzingen te vinden om zijn onschuld te bewijzen. Mathias krijgt een reactie op zijn datingprofiel en besluit met de dame in kwestie uit eten te gaan. Véronique reageert kwaad op de ontslagbrief van Rudi. Ook Peter wil Rudi niet kwijt. Hij stelt vanuit Milaan een compromis voor.


Dinsdag 23 februari 2021

(seizoen 25 – aflevering 22)

Mathias neemt een beslissing die op veel tegenkanting stuit. Hanne vindt de strijd om de functie van hoofdontwerper te banaal en overweegt zich terug te trekken. Leen is het moe om te blijven zoeken naar nieuwe aanwijzingen. Gelukkig is er Evy, die haar blijft motiveren. Jan en Guido groeien naar elkaar toe en beleven samen met Arthur een fantastische dag in de Ardennen.


Woensdag 24 februari 2021

(seizoen 25 – aflevering 23)

Rudi beseft dat hij meer verloren heeft dan gewonnen. Evy en Leen denken een doorbraak te hebben gevonden in de zaak Faroud. De komst van Mathias is voor Louise een doorn in het oog en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Véronique en Trudy hebben een aanvaring. In de Ardennen stapelen de problemen zich op voor Jan en Guido.


Donderdag 25 februari 2021

(seizoen 25 – aflevering 24)

Zowel Mathias als Véronique maakt zich klaar voor een date. Peter is er niet over te spreken dat Mathias is ingetrokken bij Trudy. Patrick maakt zich zorgen over Agnes. Dat gevoel neemt alleen maar toe wanneer zij een pakket ontvangt van een onbekende afzender. Guido weet niet wie hij moet kiezen als peter van zijn ongeboren kind: zijn eigen vader of de vader van Emma?

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen