Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 2 tot 6 november 2020

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 2 november 2020

Mathias probeert Peter te overtuigen toch een samenwerking aan te gaan met Vero Bello. June lijkt plotseling positief te staan tegenover het voorstel. Liesbeth wil er jonger en hipper uitzien, Kitty helpt haar bij de restyling. Zjef moet vaststellen dat hij het vertrouwen van Trudy nog niet teruggewonnen heeft. Maarten komt in nauwe schoentjes te zitten.

Dinsdag 3 november 2020

Marie-Rose heeft een moeilijke beslissing te nemen, maar hakt toch een knoop door. Liesbeth maakt Benny duidelijk dat ze zich niet goed in haar vel voelt in Reading. Zjef dreigt te hervallen in zijn gokverslaving. Maarten vermoedt dat er drugs gedeald worden in het snookercafé waar hij werkt en probeert een van de snookerkeus van naderbij te bekijken.

Woensdag 4 november 2020

Zjef kan maar moeilijk omgaan met de wonden die hij geslagen heeft door zijn gokverslaving. De verhuis van Mathias en Marie-Rose verloopt moeizaam en emotioneel. Liesbeth krijgt het moeilijk in Reading en denkt eraan om terug naar huis te gaan. Maarten begeeft zich ondertussen op steeds gladder ijs.

Donderdag 5 november 2020

Benny slaat in paniek wanneer Liesbeth plots onbereikbaar is. Mathias probeert te bemiddelen na een hevige confrontatie tussen Peter en Thomas. Ook de verhuis bezorgt hem kopzorgen. De undercoveroperatie van Maarten komt tot een abrupt einde.

Vrijdag 6 november 2020

Marie-Rose en Mathias verhuizen hun spullen naar de loft van Peter. Het samenhokken zorgt echter al meteen voor problemen.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Herbekijk de afleveringen van Familie via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen