Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 19 tot 23 juli 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 19 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 123

Véronique en Hanne schakelen de hulp in van Mieke om zich over Rudi te ontfermen. Hanne ziet zich genoodzaakt de waarheid op te biechten. Véronique zoekt Cédric op bij de famile Coppens, maar haar bezoekje verloopt erg stroef. June zet haar plannen door en nodigt Stan uit voor een etentje. Stefanie weet nog altijd niet op wie ze zal stemmen voor de functie van CEO. Dit brengt Simon op een idee. Evy is terug. Mieke doet haar vriendin een proefdraainacht cadeau in de nieuwe B&B.

Dinsdag 20 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 124

Cédric en Liesbeth hebben een openhartige babbel. Liesbeth besluit de raad van Patrick in de wind te slaan en confronteert Véronique. Dat wordt haar echter niet in dank afgenomen. Peter moet door het slijk gaan om Junes stem voor zich te winnen. Zij probeert op haar beurt de functie van financieel directeur binnen te halen. June brengt Kirsten een bezoekje en is verrast wanneer ze Stan in het zorgcentrum aantreft. Cédric probeert Stefanie te verleiden tot een kus.

Woensdag 21 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 125

Véronique triomfeert na de bekendmaking van Peter. Ook Stefanie heeft Simon iets te vertellen. Voor June breekt een belangrijk moment aan. Hanne vertelt Zjef het ware verhaal over Rudi. In het atelier werd opnieuw ingebroken. Jan ziet zich genoodzaakt te stoppen met de verkoop van Niko’s bier.

Donderdag 22 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 126

Simon maakt Stefanie duidelijk dat hij zich kandidaat wil stellen voor het CEO-schap. Véronique is van haar melk door deze onverwachte kandidatuur. Zjef gaat Rudi opzoeken. Niko scoort bij Mieke. Het komt tot een confrontatie tussen Cédric en Simon.

Vrijdag 23 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 127

June probeert voor een waterdicht alibi te zorgen. Freddy besluit een overnachting te boeken in de B&B van Mieke. Simon wil Véronique overhalen om zich terug te trekken als kandidaat-CEO. Wanneer hij Junes stem probeert te ronselen, eist zij de functie van financieel directeur op. Agnes beschuldigt Cédric van diefstal.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen