Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 19 tot 23 april 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 19 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 61

Vic weigert de politie te betrekken bij de verdwijning van Nena. Faroud probeert Leen te overtuigen om te bemiddelen. Mieke weigert ondertussen om Niko’s verjaardag te vieren als hij zich niet excuseert voor zijn jaloerse reactie. Tussen Hanne en Rudi is de spanning te snijden door het achterstallige werk.

Dinsdag 20 april 2021

Seizoen 25 –  aflevering 62

Niko vertrouwt Faroud niet en probeert tot een akkoord te komen. Faroud bespioneert ondertussen Vic. Trudy valt Véronique aan. Mathias onderneemt een poging om te bemiddelen, maar Véronique vindt dat het tijd wordt om partij te kiezen. Zjef en Niko ontwaken in een leeg bed en staan voor een verrassing wanneer ze beneden komen. Benny mist Liesbeth.

Woensdag 21 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 63

Zjef stoort zich aan de innige vriendschap tussen Mieke en Rudi. Hij trekt zelfs zijn relatie in twijfel. Bij VDB probeert June iedereen tegen elkaar op te zetten. Bij Hanne lijkt dat plan te lukken. Stefanie zorgt ervoor dat Benny zich verontschuldigt bij haar vrienden. Benny’s verlangen naar Liesbeth wordt alsmaar groter. Patrick en Mathias gaan van start met hun repair-atelier en krijgen meteen een eerste opdracht.

Donderdag 22 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 64

Mieke wil Vic en Nena helpen zodat ze zo snel mogelijk kunnen vluchten. Faroud probeert daar echter een stokje voor te steken. Zjef wil koste wat het kost weten wat Mieke Rudi heeft toevertrouwd. Stan wil Trudy aan zijn kant krijgen en gaat ver om zijn doel te bereiken. Benny voelt zich alleen en zoekt toenadering tot de Friends en Mathias. Hanne raakt achterop met haar werk en krijgt het daardoor aan de stok met Véronique.

Vrijdag 23 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 65

Stan chanteert Trudy, voert haar dronken en probeert zo een volmacht op haar VDB-aandelen te krijgen. Benny ergert zich aan de onpersoonlijke communicatie via de sociale media en vindt in Zjef een onverwachte medestander. Zjef ziet ondertussen met lede ogen aan hoe Rudi de soulmates lijkt op te stapelen. Hij voelt zich in de steek gelaten. Faroud haalt de grove middelen boven om Vic te doen spreken.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen