Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 18 tot 22 januari 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 18 januari 2021

(Seizoen 24 – aflevering 216)

Véronique wil omwille van de tegenvallende verkoopcijfers niet langer afwachten en beslist om in de tegenaanval te gaan tegen FreEco. Benny keert terug van zijn weekendje Reading. Mathias verwent Jelle na zijn laatste examen. Stefanie probeert Simon te aanvaarden en ruimt samen met hem Thomas’ kamer op.

Dinsdag 19 januari 2021

(Seizoen 24 – aflevering 217)

Liesbeth hoort dat haar eindpresentatie zal bijgewoond worden door topmanagers en is bloednerveus. Zjef probeert Quinten te ontmoeten in de hoop zijn vertrouwen terug te winnen. Faroud licht zijn ouders in over zijn relatie met Leen. Stan wil dat June het vertrouwen van Peter en Véronique terugwint.

Woensdag 20 januari 2021

(Seizoen 24 – aflevering 218)

Liesbeth krijgt een belangrijk voorstel. June besluit het pad te effenen voor het plan van Stan. Louise legt het bij met Peter en Véronique. Farouds moeder komt op bezoek bij Leen en lijkt zich verzoend te hebben met hun relatie.

Donderdag 21 januari 2021

(Seizoen 24 – aflevering 219)

Véronique is in alle staten omdat Cédric ’s nachts niet naar huis is gekomen. De politie wordt meteen ingeschakeld, maar Louise vermoedt dat FreEco meer weet. Marie-Rose wijst Trudy op haar verantwoordelijkheden. Peter beslist of de ondertekening van het charter zal doorgaan of niet. June wordt door Stan onder druk gezet.

Vrijdag 22 januari 2021

(Seizoen 24 – aflevering 220: Seizoensfinale)

Louise probeert Faroud naar het lokaal van FreEco te leiden. Evy, Gunther en Rudi hebben dringend een beslissing nodig over de nieuwe collecties, maar Véronique is niet beschikbaar. Liesbeth moet een moeilijke knoop doorhakken. Stan is vastberaden geen enkele steek te laten vallen bij de uitwerking van zijn plan. Vlak voor Peter zijn presentatie zal geven, probeert hij hem in de val te lokken.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen