Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 17 tot 21 mei 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 17 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 81

Rudi zoekt naar manieren om Véronique te overtuigen van zijn idee. Hij nodigt Quinten uit om te komen brainstormen bij de Friends. Leen gaat solliciteren bij het wijkgezondheidscentrum. Jan krijgt in het café onaangenaam bezoek. Bij de familie Coppens wordt alles in gereedheid gebracht voor de thuiskomst van Benny en Liesbeth.

Dinsdag 18 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 82

Liesbeth heeft een verrassing bij haar thuiskomst. Rudi wil ook ontwerpen voor blinden en vraagt Arno om een prototype te maken. Simon heeft goed werk geleverd in Amsterdam, Véronique en Peter loven zijn werk. Leen is blij dat ze definitief bij Jan en Linda woont. Ze voelt zich een stuk veiliger, tot er wordt ingebroken in het appartement.

Woensdag 19 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 83

Jan ruimt de restanten van de inbraak op in de Jan & Alleman. Niko beseft dat hij onvoldoende financiële middelen heeft om de brouwerij te kopen, maar hij wil zijn droom niet opgeven. Trudy wil verder werk maken van de uitbreiding van de Foodbar. Ze stuit echter op tegenkanting van Peter en Véronique. Stefanie lucht haar hart bij Liesbeth.

Donderdag 20 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 84

Faroud vermoedt dat de afpersers zullen terugkomen naar het café. Liesbeth loopt wat verloren sinds haar terugkomst uit Amerika en ze gaat de confrontatie aan met Véronique. Simon wil afspreken met Stefanie, wat haar heel gelukkig maakt. De strijd tussen Trudy en Véronique over de Foodbar loopt hoog op. Peter beslist om het hele project uit te stellen. Niko neemt Mieke mee naar de brouwerij.

Vrijdag 21 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 85

Niko probeert Mieke te overtuigen van zijn plannen. Bij VDB gaat de langverwachte modeshow door. Peter blijft bij zijn besluit om de uitbreiding van de Foodbar uit te stellen. Véronique baalt, zeker wanneer blijkt dat ook Mathias Peter steunt. De afpersers van Jan komen hun geld ophalen, maar botsen op de vuisten van Faroud.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook
Close