Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 15 tot 19 maart 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 15 maart 2021

(Seizoen 25 – aflevering 36)

Jan is trots omdat hij erin geslaagd is op een paar dagen tijd een familiefeest voor Linda te organiseren. Linda zelf reageert echter anders dan verwacht. Delphine krijgt de resultaten van haar bloedonderzoek. Agnes slaat in paniek. Mathias krijgt verrassend nieuws te horen. Tegenover Benny geeft hij toe dat hij zich nergens nog thuis voelt.

Dinsdag 16 maart 2021

(Seizoen 25 – aflevering 37)

Agnes brengt Delphine onder hypnose om de gebeurtenissen uit het verleden op te rakelen. Patrick wil echter dat Agnes nog een stap verdergaat. Zelfs Mathias kan hem niet op andere gedachten brengen. Jan doet zijn uiterste best om het opnieuw goed te maken met Linda. Bij VDB brengt een zware storm ernstige gevolgen met zich mee.

Woensdag 17 maart 2021

(Seizoen 25 – aflevering 38)

Stefanie en Stan hebben dringend hulp nodig. Simon, Peter, Véronique en June proberen tot bij hen te komen, maar riskeren daarbij hun eigen leven. Leen neemt als dokter het heft in handen en verzorgt samen met Mieke en Linda enkele gewonden. Zjef is de wanhoop nabij omdat hij geen nieuws krijgt van Evy en Rudi.

Donderdag 18 maart 2021

(Seizoen 25 – aflevering 39)

Bij VDB houdt iedereen gespannen de adem in terwijl er verder wordt gezocht naar Evy en Rudi. Peter en Véronique verschillen in mening over de toekomst van de vernielde gebouwen. Simon is bezorgd over Stefanie. June maakt Stan duidelijk dat ze meer wil. Zjef ontvangt een mysterieuze brief.

Vrijdag 19 maart 2021

(Seizoen 25 – aflevering 40)

Patrick blijft zich hard opstellen tegenover Agnes. Hij wil koste wat het kost dat ze de waarheid vertelt aan de politie. Jan beseft dat zijn feestje een flop zal worden. Zjef maakt zich zorgen om Rudi. Simon wil dat Peter snel een besluit neemt over de kantoren van Fashion. Mathias en Véronique groeien dichter naar elkaar toe.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen