Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 15 tot 19 februari 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 15 februari 2021

(Seizoen 25 – aflevering 16)

Leen eist garanties van Pieter. Ze heeft het bijzonder moeilijk om de moed er in te houden, maar kan rekenen op de steun van Simon en Evy. Jan en Linda krijgen bezoek van Emma, die wat spullen van Guido komt ophalen. Jan vreest dat Linda het gemis van Guido te veel op haar kleinkind zal projecteren.

Dinsdag 16 februari 2021

(Seizoen 25 – aflevering 17)

Linda en Jan proberen de band met hun kinderen aan te halen. Rudi blijft verder lobbyen voor de job van hoofdontwerper. Peter vertrekt naar Milaan wanneer hij van Hanne verneemt dat ze een geschikt winkelpand heeft gevonden. Trudy kijkt jaloers toe wanneer Mathias en Véronique samen een koffie drinken in de Foodbar.

Woensdag 17 februari 2021

(Seizoen 25 – aflevering 18)

Leen merkt in een discotheek een collega van Faroud op. Volgens Evy heeft de man een enveloppe met geld gekregen. Leen besluit Renders te bellen, maar krijgt Brinck aan de lijn. Guido is niet echt blij wanneer zijn vader hem opzoekt. Jan laat zich echter niet uit zijn lood slaan en broedt op een plan. Rudi krijgt van Véronique te horen dat de ontwerpen van Hanne beter verkopen dan de zijne en is in alle staten.

Donderdag 18 februari 2021

(Seizoen 25 – aflevering 19)

Jan wil er samen met Guido een paar dagen op uit trekken naar de Ardennen. Linda vindt het jammer dat ze niet wordt meegevraagd. Rudi is helemaal overstuur omdat de modellen van Hanne beter verkopen. Véronique probeert hem te kalmeren, maar slaagt daar niet in. Trudy nodigt Mathias uit voor een etentje.

Vrijdag 19 februari 2021

(Seizoen 25 – aflevering 20)

Benny overtuigt Mathias om een profiel aan te maken op een datingsite. Trudy stelt Mathias op haar beurt een prangende vraag. Rudi zet Véronique voor een voldongen feit: hij neemt ontslag als hij geen hoofdontwerper mag worden. Leen ontdekt wat de code op de USB-stick van Faroud betekent.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen