Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 14 tot 18 juni 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 14 juni 2021

Seizoen 25 – aflevering 101

Peter besluit de Foodbar-corners op de agenda te zetten van de aandeelhoudersvergadering. Dat leidt tot spanningen binnen het bedrijf. Zowel Trudy als Véronique staan erop dat project te leiden. Trudy speelt zelfs met het idee om Stans volmacht in te trekken. Iets wat hij absoluut niet wil laten gebeuren. Mieke besluit haar B&B-plannen op te bergen. Véronique krijgt slecht nieuws te horen over Cédric.

Dinsdag 15 juni 2021

Seizoen 25 – aflevering 102

Rudi beleeft een wilde nacht. Cédric beweert dat hij onterecht van het internaat werd gestuurd, maar is dat wel zo? Niko begint vol goede moed opnieuw te brouwen en verzoent zich met Zjef. June is ervan overtuigd dat Stan haar niet de volledige waarheid heeft verteld. Simon hoopt eindelijk aandelen in handen te krijgen van VDB.

Woensdag 16 juni 2021

Seizoen 25 – aflevering 103

Peter houdt niet van de manier waarop Simon zaken doet. Hij wil hem op zijn plaats zetten. Steeds meer mensen binnen VDB hebben weet van Rudi’s nachtelijke escapades. Niko beseft dat hij niet zonder de hulp van Gust kan. June wil meer weten over Kirsten en roept de hulp in van Leen.

Vrijdag 18 juni 2021

Seizoen 25 – aflevering 104

Het televisie-interview van Peter zindert nog na in de gebouwen van VDB. June vindt het vreemd dat er op het internet niets terug te vinden is over Kirsten of het ongeluk. Stan wil dat ze het onderwerp laat rusten en weigert elke vraag te beantwoorden. De situatie met Cédric leidt tot een eerste ruzie tussen Véronique en Mathias. Niko begint te twijfelen aan de haalbaarheid van zijn droom.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen