Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 12 tot 16 oktober 2020

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 12 oktober 2020

Zjef is de pedalen helemaal kwijt en maakt zijn problemen alsmaar groter. Wanneer Marie-Rose opnieuw een hele dag op pad trekt, besluit Mathias op haar tablet te zoeken naar antwoorden. Véronique is opgelucht nu ze eindelijk een middel heeft om June onder te druk te zetten. Liesbeth nodigt Trudy en Bart uit voor een etentje.

Dinsdag 13 oktober 2020

Zjef trekt alle aandacht naar zich toe en geniet er met volle teugen van. Rudi vermoedt echter dat hij niet helemaal eerlijk is tegenover zijn omgeving. Faroud heeft Véronique en Peter geen goed nieuws te melden. Véronique zelf gaat ondertussen de confrontatie aan met June. Trudy wil Liesbeth vervangen in de Foodbar, maar Peter vreest dat zijn ex te veel hooi op haar vork neemt.

Woensdag 14 oktober 2020

June en Véronique bezegelen hun koude oorlog. Peter en de rest van de familie krijgen ondertussen belangrijk nieuws te horen. Tussen Zjef en Rudi komt het tot een pijnlijke confrontatie. Peter en Mathias proberen te achterhalen wat er aan de hand is met Marie-Rose.

Donderdag 15 oktober 2020

Maarten slaat een interessante jobaanbieding af en doet daarmee vele wenkbrauwen fronsen. De familie maakt zich steeds meer zorgen over het gedrag van Marie-Rose. Jan en Linda besluiten in te grijpen. Rudi stelt Zjef voor een ultimatum.

Vrijdag 16 oktober 2020

Patrick zet zijn eerste stappen in de wondere wereld van Facebook. Maarten heeft zijn zinnen gezet op een job bij de geheime dienst. Mathias confronteert Marie-Rose met verontrustend nieuws. Liesbeth heeft het moeilijk om haar werk in de Foodbar uit handen te geven.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Herbekijk de afleveringen van Familie via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen