Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 12 tot 16 juli 2021


Familie
wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 12 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 118

Zjef wil zich focussen op een loopwedstrijd. Rudi krijgt ondertussen te horen dat zijn klachten ernstig zouden kunnen zijn, maar vindt geen steun bij Joachim. Mieke vindt dat ze in de schaduw staat van Niko’s succes en voelt zich daar niet goed bij. Cédric flirt voor de ogen van Simon met Stefanie. Peter heeft een afspraak met de mensen van Public Art.

Dinsdag 13 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 119

June vraagt Kirsten om niet met Stan te communiceren. Stan probeert op zijn beurt contact met haar te leggen. Simon en Véronique zijn zwaar teleurgesteld in Peter. Véronique wil dat Liesbeth en Benny strenger zijn voor Cédric. Jan brengt zichzelf en Niko in de problemen. Rudi voelt zich door iedereen in de steek gelaten.

Woensdag 14 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 120

Benny zet Cédric op zijn plaats. Agnes denkt dat de jongen zijn ware gelaat nog zal laten zien. Véronique wil CEO worden en roept de aandeelhouders bij elkaar. Mieke en Niko krijgen een nieuwe opdoffer te verwerken wanneer de brandweer de verwarmingsinstallatie in de B&B afkeurt. Zullen ze hun zaak tijdig kunnen openen?

Donderdag 15 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 121

Hanne maakt zich zorgen over Rudi, die er helemaal onderdoor lijkt te gaan. Véronique ondermijnt Peters gezag. Liesbeth vertrekt officieel uit de Foodbar, tot grote spijt van Zjef die probeert zijn liefdesverdriet te vergeten. Mieke wil geld lenen van haar vader, maar Jan ziet dat niet zitten. Cédric wil koste wat het kost Stefanie strikken. June licht Kirsten in over haar plannen.

Vrijdag 16 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 122

Cédric wil dat Stefanie hem leert kussen. Simon vindt dat geen goed plan. Stan neemt afscheid van Kirsten. Mathias doet zijn uiterste best om de brokken te lijmen tussen Peter en Véronique. Zij wil van haar kant te weten komen wat er aan de hand is met Rudi. Liesbeth neemt afscheid van de Foodbar en gaat haar vader helpen in het atelier.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen