Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 12 tot 16 april 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 12 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 56

Mieke en Stefanie vullen voor de lol een datingprofiel in. Stefanie besluit echter zonder medeweten van Mieke om dat profiel ook effectief online te zetten. Het plan van June en Stan lijkt te werken. Ze slagen erin om Peter een huurcontract te doen tekenen zonder Véronique te raadplegen. Niko en Vic slaan onverwacht de handen in elkaar om Angel terug te vinden. Niko’s vastberadenheid weegt steeds meer op zijn relatie met Mieke.

Dinsdag 13 april 2021

Seizoen 25 –  aflevering 57

Evy maakt zich zorgen over haar ongeboren baby en gaat op controle bij Leen. Guido denkt na over het voorstel van Kobe en neemt een besluit. Peter denkt Véronique te kunnen verrassen met de ondertekening van het huurcontract voor een nieuw pand. Simon probeert Benny aan het lezen te krijgen en doet hem een aanlokkelijk voorstel.

Woensdag 14 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 58

Bij de Friends reageert iedereen aangeslagen door het nieuws dat ze te horen hebben gekregen. Mieke heeft nood aan de steun van Niko, maar die bekommert zich vooral om Angel en Vic. Véronique is helemaal over haar toeren wanneer ze verneemt dat Peter het huurcontract al getekend heeft zonder haar daarin te kennen.

Donderdag 15 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 59

Peter en Véronique komen lijnrecht tegenover elkaar te staan, tot grote vreugde van June en Stan. June wil het ijzer smeden nu het heet is. Benny is als een gek aan het lezen geslagen, tot ergernis van Stefanie. Faroud biedt Niko zijn hulp aan in de zoektocht naar de vermiste Angel. Evy wil er even tussenuit en besluit bij haar moeder te logeren.

Vrijdag 16 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 60

Tussen Niko en Faroud komt het tot een vertrouwensbreuk. Leen kiest partij voor Niko, wat tot spanningen leidt in haar relatie. Mieke heeft een opvallende match op de datingsite. Benny lijkt de leesmicrobe hoe langer hoe meer te pakken te krijgen. Mathias probeert Véronique en Peter te verzoenen. Hanne keert vermoeid terug uit Milaan.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen