Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 11 tot 15 januari 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 11 januari 2021

(Seizoen 24 – aflevering 211)

Zjef is niet gediend met de actie van Louise en Cédric in de Foodbar. De actie zet Peter wel aan het denken. Evy vindt de reactie van Stefanie op de aanwezigheid van Simon overdreven. June loopt op de toppen van haar tenen omdat de plannen die ze met Stan smeedt maar niet concreet worden.

Dinsdag 12 januari 2021

(Seizoen 24 – aflevering 212)

Benny vertrekt naar Reading om Liesbeth te spreken. Op het thuisfront maakt Patrick zich zorgen. Hij wil het heft in eigen handen nemen, maar Agnes raadt hem dat af. Mieke wil dat Zjef de gebeurtenissen met Quinten uitpraat. Louise is blij omdat Peter een paar ecologische maatregelen wil nemen in de Foodbar. Samen met Véronique belegt hij een persconferentie.

Woensdag 13 januari 2021

(Seizoen 24 – aflevering 213)

Mieke is er het hart van in dat Zjef en Rudi kwaad zijn op haar, terwijl ze alleen maar heeft willen helpen. Niko raadt haar aan om meer afstand te nemen. De persconferentie waarop Peter en Véronique de ecologische maatregelen voor de Foodbar aankondigen, verloopt niet zoals verwacht.

Donderdag 14 januari 2021

(Seizoen 24 – aflevering 214)

Patrick vangt een vreemd telefoongesprek op. June komt zwaar onder vuur te liggen na de persconferentie over de ecologische maatregelen in de Foodbar. Stefanie zet haar kruistocht tegen Simon verder, maar moet vaststellen dat ze alleen staat. Leen komt te weten dat Faroud wil meedoen aan de ramadan.

Vrijdag 15 januari 2021

(Seizoen 24 – aflevering 215)

Hannes neemt contact op met Louise en probeert haar opnieuw aan de kant van FreEco te krijgen. Véronique wil dat Peter de persconferentie voor de ondertekening van het charter afblaast. Ze vreest dat de pers dit evenement zal aangrijpen om opnieuw negatieve kritiek te uiten over Fashion en Vero Bello.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook
Close