Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 10 tot 14 mei 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 10 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 76

De Friends doen een akelige ontdekking. Benny kondigt iedereen aan dat hij een grote verrassing heeft bij zijn thuiskomst. Liesbeth heeft een belangrijke beslissing genomen. Jan stelt Faroud en Leen voor om bij hen in het appartement in te trekken. Véronique en Jenny kunnen het niet met elkaar vinden.

Dinsdag 11 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 77

Patrick zet Estée op haar plaats over haar houding ten opzichte van de familie. Zjef nodigt Quinten uit om te komen eten. Simon is niet tevreden over de gang van zaken bij Fashion en deelt zijn bekommernissen met Trudy. Vooral de houding van Peter irriteert hem. De Friends worden hard aangepakt door de politie.

Woensdag 12 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 78

Simon stelt voor om met Fashion de Nederlandse markt te betreden. Hij heeft al een pand in Amsterdam op het oog, maar reageert verbolgen wanneer Peter de zaak naar zich toetrekt. Quinten brengt Rudi op het idee om een speciale kledinglijn te maken voor mensen met een beperking. Niko wordt betrapt in een netelige situatie.

Donderdag 13 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 79

Niko maakt kennis met Gust, de voormalige brouwerij-eigenaar. Ten huize Jan en Linda zijn de verbouwingen volop aan de gang. Linda leest in een medisch tijdschrift een artikel dat mogelijk een oplossing kan bieden voor de praktijk van Leen. Rudi laat zich niet afschepen door Véronique en gaat door met zijn plan om een modelijn te ontwerpen voor mensen met een beperking.

Vrijdag 14 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 80

Mieke voelt zich schuldig voor de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Evy komt op bezoek bij de Friends en heeft nieuws. Simon pikt het niet dat Jenny Stefanie afblaft. Rudi hoopt bij Peter gehoor te krijgen voor zijn ideeën. Faroud toont Leent de vacature bij het wijkgezondheidscentrum.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook
Close