Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 1 tot 5 maart 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 1 maart 2021

(seizoen 25 – aflevering 26)

Leen wordt bedreigd. Jan interpreteert de raad van Agnes verkeerd, met alle gevolgen van dien. Toch geeft hij niet op en hij plant een nieuwe verrassing. Daarvoor heeft hij de hulp nodig van Niko. Mathias zit nog steeds gevangen tussen twee vuren. Niko vermoedt dat Evy verliefd is.

Dinsdag 2 maart 2021

(seizoen 25 – aflevering 27)

Renders slaat wild om zich heen en dient klacht in tegen Evy, die wordt opgepakt voor ondervraging. Faroud wil er alles aan doen om te voorkomen dat Evy wordt aangehouden. Jan heeft een verrassing voor Linda, maar zij reageert niet zoals hij had verwacht. Emma en Guido worden verscheurd door de moeilijke keuze die ze moeten maken. Leen reikt een mogelijke oplossing aan.

Woensdag 3 maart 2021

(seizoen 25 – aflevering 28)

Simon neemt een onverbiddelijk standpunt in ten opzichte van Evy. Agnes krijgt een onverwachte bezoeker over de vloer. Mathias voelt zich steeds meer in een hoekje gedreven door Trudy. Linda ergert zich aan Jans bemoeizucht. Rudi ziet op de operavoorstelling een oude vriend terug. Emma staat voor een dilemma.

Donderdag 4 maart 2021

(seizoen 25 – aflevering 29)

Niko heeft een oplossing voor het probleem van Emma en Guido. Rudi is helemaal opgetogen over zijn opera-avond, maar evenzeer over het weerzien van Geoffrey. Zjef is nieuwsgierig. Jan en Linda arriveren op hun bestemming en doen hard hun best om er een leuke tijd van te maken. Simon maakt het Evy niet gemakkelijk.

Vrijdag 5 maart 2021

(seizoen 25 – aflevering 30)

Zjef reageert niet enthousiast op het voorstel dat Rudi van Geoffrey heeft gekregen. Mathias hakt een moeilijke knoop door. Ook Simon neemt een keiharde beslissing. Peter keert terug uit Milaan en krijgt een persoonlijke lift aangeboden van Stan. Agnes is bang dat Delphine haar medicatie niet meer neemt.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen