Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 1 tot 5 februari 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 1 februari 2021

(seizoen 25 – aflevering 6)

Stan en June zijn in de wolken wanneer hij een job aangeboden krijgt bij VDB. Leen merkt op dat Faroud met zware stress worstelt en geen oog meer heeft voor zijn gezin. Al snel wordt duidelijk waarom… Benny heeft een verrassing voor de familie Coppens.

Dinsdag 2 februari 2021

(seizoen 25 – aflevering 7)

Leen is in alle staten door wat er met Faroud is gebeurd. Gelukkig vindt ze veel steun bij familie en vrienden. Rudi vraagt zich af wie de nieuwe hoofdontwerper wordt van het fusiebedrijf. Maakt hij zelf wel een kans? Mathias beseft dat hij diepe wonden heeft geslagen en vraagt vergiffenis. Véronique heeft het ondertussen steeds moeilijker om haar geheim te verzwijgen.

Woensdag 3 februari 2021

(seizoen 25 – aflevering 8)

Zjef stelt onregelmatigheden vast in de Foodbar en start een onderzoek. Peter en Stefanie hebben een gezellige avond achter de rug. Leen probeert zich sterk te houden. Ze gaat op zoek naar antwoorden, maar stoot alleen maar op meer vragen. Ondertussen wordt er ook duchtig geroddeld. Mathias neemt een drastische beslissing. Hanne keert terug uit Milaan en hoort dat Rudi zich kandidaat heeft gesteld om de nieuwe hoofdontwerper te worden.

Donderdag 4 februari 2021

(seizoen 25 – aflevering 9)

Leen is radeloos en roept de hulp in van Evy. Zjef vermoedt dat er iets moois bloeit tussen Peter en Stefanie. Mathias probeert een gesprek aan te gaan met Jelle. Ondertussen barst de strijd voor de functie van hoofdontwerper helemaal los. Zelfs Gunther mengt zich in het verhaal, tot groot ongenoegen van Rudi.

Vrijdag 5 februari 2021

(seizoen 25 – aflevering 10)

Rudi heeft een plan om Gunther uit te schakelen. De vraag is echter of Hanne hem hierin zal volgen. Stefanie schaamt zich na de avond die ze met Peter heeft doorgebracht. Ondertussen wordt er nog steeds hevig geroddeld over de twee. Peter bespreekt met Mathias het voorstel om zijn aandelen over te kopen.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen