Quantcast
Streaming

Emily in Paris krijgt tweede seizoen op Netflix

Er komt een tweede seizoen voor de Netflix-serie, Emily in Paris. Dit werd bekend gemaakt door de cast. Zo liet Lily Collins dit weten via Instagram.

Emily in Paris vertelt het verhaal van een ambitieuze jonge marketing manager uit Chicago. Emily bemachtigt onverwachts haar droombaan in Parijs wanneer haar bedrijf een Frans luxe marketingbureau overneemt. Daar wordt ze verantwoordelijk voor het vernieuwen van de social media strategie. Emily’s nieuwe leven in Parijs zit vol met avonturen en verrassende uitdagingen terwijl ze probeert haar Franse collega’s voor zich te winnen en vrienden te maken. En dan raakt ze ook nog verwikkeld in een aantal nieuwe romances.

Tweede seizoen Emily in Paris

In het tweede seizoen mag actrice Lily Collins de rol van Emily Cooper opnieuw op zich nemen.

Zo krijgt Madeline Wheeler, Emily’s baas in Chicago meteen een brief van haar Franse baas Sylvie Grateau en daarin staan de volgende zinnen: “Helaas moeten we u informeren dat Emily Cooper voor een langere periode in Parijs zal moeten blijven. Door haar gebrek aan ervaring in de marketing van luxegoederen, is ze er toch in geslaagd om een aantal van onze moeilijk te imponeren klanten te charmeren.“, zo klinkt het.

Wanneer het tweede seizoen op Netflix zal te zien zijn, is nog niet duidelijk.

Emily in Paris met Lily Collins, geproduceerd door Darren Star ProductionsJax Media en MTV Studios. Darren StarTony Hernandez en Lilly Burns van Jax Media en Andrew Fleming fungeren als uitvoerende producenten, samen met Lily Collins.

Emily in Paris, beschikbaar vanaf 2 oktober 2020 op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen