Quantcast
TelevisieToplijsten

Eerste seizoen ‘Allo ‘Allo! wordt opnieuw uitgezonden op VTM 4

“Good Moaning, I was pissing by the door, when I heard the nows.” Deze zin zou de officer uit ‘Allo ‘Allo gezegd kunnen hebben bij het horen van dit nieuws. Vanaf donderdag 8 oktober 2020 wordt namelijk het allereerste seizoen van deze legendarische reeks opnieuw uitgezonden op VTM 4.

De eerste aflevering van ‘Allo ‘Allo verscheen voor het eerst op BBC op 30 december 1982. Nadien werd de serie wereldwijd vertoont en is het 38 jaar later nog steeds één van de succesvolste Britse komedies aller tijden.

VTM 4 gaat ‘Allo ‘Allo 3 keer per dag uitzenden. De eerste keer rond middernacht, de tweede keer rond 08.00 uur en de derde keer rond 16.45 uur.

Synopsis aflevering 1

Caféhouder René Artois in het Franse Nouvion bevindt zich tussen twee vuren. Aan de ene kant moet hij vriendelijk blijven tegen de lokale Duitse officiers, maar anderzijds mag hij daarin niet zo ver gaan dat ze hem een collaborateur noemen. De Duitse kolonel, Kurt Von Strohm, is een verzamelaar van gestolen kunstwerken. Hij voorziet René van de kleine dingen van het leven zoals boter, suiker en petroleum. In ruil levert René hem de gunsten van zijn twee diensters, Maria en Michelle. Alles verloopt vlot tot het verzet besluit Renés café te gebruiken om twee gevluchte Britse piloten onder te brengen. Bovendien begint Herr Flick, een Gestapo-officier, een onderzoek naar de gestolen kunstwerken.

‘Allo ‘Allo, vanaf donderdag 8 oktober 2020 om 00.20 uur, 08.05 uur en 16.50 uur bij VTM 4.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen