Quantcast
Streaming

Drie series om naar uit te kijken in week 12

Een nieuwe week, een nieuwe lading series die verschijnen op de streamingdiensten. Seriekijker blikt elke week vooruit naar de komende series die hoogstwaarschijnlijk de moeite worden om te bekijken. Zet je schrap voor onze drie aanbevelingen.

Meisje van Plezier seizoen 3 (Streamz) – woensdag 24 maart 2021

De Nederlandse successerie Meisje van Plezier keert op 24 maart terug op Streamz met een derde seizoen. In het nieuwe seizoen gaat Nadine zelfstandig verder als high-class escort, maar het schoolpleindrama en de rechtszaak van Meryem blijven haar achtervolgen.

The Irregulars (Netflix) – vrijdag 26 maart 2021

Maak kennis met The Irregulars – Bea, Jessie, Billy, Spike en Leo – en volg dit samengeraapte groepje vrienden op een speurtocht door de demonische en mysterieuze onderbuik van Victoriaans Londen, samen met de sinistere dr. Watson en zijn ondoorgrondelijke zakenpartner, Sherlock Holmes.

Filthy Rich (Disney+) – vrijdag 26 maart 2021

Wanneer de rijke CEO van ’s werelds grootste christelijke tv-zender omkomt bij een vliegtuigongeluk, ontdekken zijn vrouw en volwassen kinderen dat hij enkele buitenechtelijke kinderen heeft die blijkbaar ook recht hebben op een stuk erfenis. De matriarch van de familie probeert hen met geld te overhalen om te vertrekken, maar de gloednieuwe erfgenamen hebben daar een ander idee over. Ze blijven in de stad en eisen hun plekje in het familie-imperium op. Filthy Rich verschijnt op vrijdag 26 maart als Star Original op Disney+.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen