Quantcast
Streaming

Drie redenen om te kijken naar Sky Rojo

Donkere humor, een gezonde dosis actie en pure adrenaline. Dat is de belofte van Sky Rojo, de Netflix Original die wereldwijd in première gaat op 19 maart 2021.

De 3 redenen waarom wij nu al aftellen naar de release van Sky Rojo:

1. Sky Rojo is gemaakt door Álex Pina en Esther Martinez, de makers van de razendpopulaire Spaanse Netflix Original La casa de papel. De serie sleepte een recordaantal prijzen in de wacht en wist wereldwijd iedereen in te pakken.

2. De serie zit boordevol Spaans acteertalent waaronder de drie leading ladies Verónica SánchezLali Espósito en Yany Prado die samen een hectische en chaotische road trip aanvatten. Maar ook hun mannelijke belagers Asier EtxeandiaMiguel Ángel Silvestre en Enric Auquer schitteren in Sky Rojo.

3. Sky Rojo maakt gebruik van een felgekleurde, hyperbolische aesthetic in een mix van genres die de makers “Latin Pulp” hebben genoemd. Het is een actieserie maar ook een roadtrip verhaal, die je op het puntje van je stoel plaatst. 

© Netflix

De protagonisten van Sky Rojo, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) ontvluchten hun huidige bestaan in Las Novias Club op zoek naar vrijheid. Ondertussen worden ze achtervolgd door Romeo (Asier Etxeandia) – hun pooier – en zijn handlangers Moisés (Miguel Ángel Silvestre) en Christian (Enric Auquer). De vrouwen vatten samen een hectische en chaotische road trip aan, waarin ze geconfronteerd worden met allerlei mogelijke gevaren en elke seconde hun laatste kan zijn… Hierdoor wordt hun vriendschap steeds hechter en ontdekken ze wat het allerbelangrijkste is: dat ze samen sterk staan om hun leven weer op te bouwen.

De nieuwe reeks van de makers van La Casa de Papel is vanaf 19 maart 2021 te zien op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen