Quantcast
Streaming

Dit zie je in oktober 2020 op Disney+

Disney+ biedt jong en oud een nieuwe manier om te genieten van de ongeëvenaarde content van haar iconische entertainmentmerken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, maar ook van exclusieve en unieke Disney+ Originals. Ontdek hier welke films en series Disney+ in oktober voor ons in petto heeft.

The Mandalorian – seizoen 2 vanaf vrijdag 30 oktober 2020

The Mandalorian – © Lucasfilm/Disney

De Mandalorian en The Child gaan verder met hun reis, met de confrontatie met vijanden en het verzamelen van bondgenoten terwijl ze zich een weg banen door een gevaarlijke melkweg in het tumultueuze tijdperk na de ineenstorting van het Galactische Rijk. De cast van The Mandalorian bestaat uit Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers en Giancarlo Esposito. Regisseurs voor het nieuwe seizoen zijn Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez. Showrunner Jon Favreau dient als uitvoerend producent samen met Dave Filoni, Kathleen Kennedy en Colin Wilson, met Karen Gilchrist als co-executive producer. Vanaf 30 oktober zal er wekelijks een aflevering uitgegeven worden.

Spies in Diguise (Spionnengeheimen) – vanaf vrijdag 23 oktober 2020

© 20th Century Studios

Superspion Lance Sterling (Will Smith) en wetenschapper Walter Beckett (Tom Holland) zijn bijna exacte tegenpolen. Lance is glad, zachtmoedig en hoffelijk. Walter is dat… niet. Maar wanneer de gebeurtenissen een onverwachte wending nemen, wordt dit onwaarschijnlijke duo gedwongen om samen te werken voor de ultieme missie die een bijna onmogelijke vermomming vereist – het transformeren van Lance in de dappere, felle, majestueuze… duif. Walter en Lance moeten plots als een team werken, of de hele wereld is in gevaar.

The Right Stuff – vanaf vrijdag 9 oktober 2020

Wat is er nodig om de eerste te zijn? Zou je alles riskeren? Hoe worden legendes gemaakt?

Dit zijn allemaal vragen die we stellen in deze nieuwe National Geographic serie die het ongelooflijke verhaal van Amerika’s eerste astronauten volgt. De serie is een inspirerende kijk op wat Amerika’s eerste “reality show” zou worden, toen ambitieuze astronauten en hun families direct beroemdheden werden in een competitie van geld, roem en onsterfelijkheid.

Leonardo DiCaprio en Jennifer Davisson zijn uitvoerende producenten van deze reeks. Elke aflevering van deze 8-delige serie verschijnt wekelijks op Disney+.

Clouds – vanaf vrijdag 16 oktober 2020

Geïnspireerd door een ongelooflijk waargebeurd verhaal is Clouds een aangrijpende en mooie blik op de hartverscheurende dualiteit van het leven en een bewijs van wat er kan gebeuren als je begint te leven alsof elke dag misschien wel je laatste is. Zach Sobiech (Fin Argus) is een zeventienjarige, leuke student met rauw muzikaal talent die leeft met osteosarcoom, een zeldzame botkanker. Aan het begin van zijn laatste jaar is hij klaar om het tegen de wereld op te nemen, maar als hij het nieuws krijgt dat de ziekte zich heeft verspreid, besluiten hij en zijn beste vriendin en songwritingpartner, Sammy (Sabrina Carpenter), om Zachs beperkte
tijd te gebruiken om hun dromen te volgen. Met de hulp van Zachs mentor en leraar, Mr. Weaver (Lil Rel Howery), krijgen Zach en Sammy de kans van hun leven en krijgen ze een platencontract aangeboden. Samen met de steun van de liefde van zijn leven, Amy (Madison Iseman) en zijn ouders, Rob en Laura (Tom Everett Scott en Neve Campbell); begint Zach aan een onvergetelijke reis van vriendschap, liefde en de kracht van muziek.

Meet the Chimps – vanaf vrijdag 16 oktober 2020

Meet the Chimps – © Disney

Meet the Chimps neemt de kijkers mee in het geheime leven van een van de grootste en meest unieke wildreservaten in de wereld – Chimp Haven-een toevluchtsoord van 200 acre diep in het bosrijke hart van Louisiana, waar meer dan 300 mensen wonen…chimpansees. Deze zesdelige serie, van National Geographic, volgt de ups en downs van deze bijzondere groep chimpansees die een tweede kans krijgen op het leven door een personeelslid wiens toewijding, medeleven en inzet geen grenzen kent.

Once Upon a Snowman – vanaf vrijdag 23 oktober 2020

Once Upon a Snowman – © Disney

De voorheen onvertelde oorsprong van Olaf, de onschuldige en inzichtelijke, zomerliefhebbende sneeuwpop die de harten deed smelten in de Academy Award®-winnende Disney animatiefilm van 2013, Frozen, en het veelgeprezen vervolg daarop in 2019, worden onthuld in de gloednieuwe Walt Disney Animation Studios animatiefilm, Once Upon a Snowman. De film volgt Olaf’s eerste stappen als hij tot leven komt en zoekt naar zijn identiteit in de besneeuwde bergen buiten Arendelle.

Ever After (1998) – vanaf vrijdag 30 oktober 2020

Ever After – © 20th Century Studios

Een “moderne” jonge vrouw uit de 16e eeuw, Danielle, is even zelfstandig en wijs als mooi en vriendelijk. Tegen de verwachting in verzet ze zich tegen haar intrigerende stiefmoeder en verricht ze wonderen in het leven van iedereen om haar heen, inclusief de kroonprins van Frankrijk! Dit boeiende, eigentijdse hervertelling van het klassieke sprookje Cinderella kunt u vanaf 30 oktober streamen op Disney+.

Ferdinand (2017) – vanaf vrijdag 30 oktober 2020

Ferdinand – © 20th Century Studios

Geregisseerd door de Academy Award® genomineerde Carlos Saldanha, maker en regisseur van de Rio-serie en regisseur van veel van de Ice Age-films, richt Ferdinand zich op de avonturen van een vredelievende stier, die wordt geadopteerd door een liefhebbende boer en dochter. Zijn idyllische leven verandert echter nadat hij wordt aangezien als een wreed beest en wordt meegenomen naar de laatste plek op aarde waar hij wil zijn, een stieren trainingskamp. Maar Ferdinand is vastbesloten om terug naar huis te gaan. Onderweg maakt de goedhartige stier veel vrienden en verandert het leven van degenen die hij ontmoet. Maar er is nog een groot obstakel dat hij moet overwinnen… in de spannende climaxscène van de film moet Ferdinand het opnemen tegen de matador El Primero in een overvolle arena, maar hij blijft dapper trouw aan zijn vredige natuur en inspireert iedereen om hem heen.

Disney + is verkrijgbaar aan 6,99 euro/maand of voor 69,99 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen