Quantcast
Streaming

Dit zie je in november 2020 op Disney+

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, inclusief exclusieve Disney+ Originals. Ontdek hier welke series Disney+ in november voor ons in petto heeft.

Muppets Now – vrijdag 6 november 2020

“Muppets Now” is de eerste unscripted serie en de eerste originele serie van The Muppets Studio voor Disney+. In het zesdelige seizoen haast Scooter zich om zijn deadline te halen om de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden voor streaming. Hij zal zich een weg moeten banen door alle obstakels, afleidingen en complicaties die de rest van de Muppet-bende met zich mee brengt.

Marvel 616 – vrijdag 20 november 2020

Marvel 616 – © Disney +

‘Marvel’s 616′ onderzoekt hoe Marvel’s rijke erfenis aan verhalen, personages en makers leeft in de wereld net buiten je deur. Elke documentaire, geregisseerd door een unieke filmmaker, verkent de raakvlakken van verhalen, popcultuur en fandom binnen het Marvel-universum. De afleveringen in deze anthologieserie werpen een licht op onderwerpen zoals de Marvel-artiesten over de hele wereld, de baanbrekende vrouwen van Marvel Comics, de “vergeten” personages van Marvel en nog veel meer.

LEGO Star Wars Holiday Special – wekelijks vanaf dinsdag 17 november

LEGO Star Wars Holiday Special – © Disney +

De “LEGO Star Wars Holiday Special” herenigt Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose en de droids voor een vreugdevol feest op Life Day, de feestdag werd voor het eerst geïntroduceerd in de “Star Wars Holiday Special” uit 1978. Rey gaat met BB-8 op een nieuw avontuur om ​​nog meer kennis van de Force te krijgen. Bij een mysterieuze Jedi-tempel wordt ze in een tijdlijnoverschrijdend avontuur geslingerd door bekende en geliefde momenten in de filmgeschiedenis van Star Wars. Daarbij ontmoet ze Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan en andere iconische helden en schurken uit alle negen films van de Skywalkersaga. Maar zal ze op tijd terug zijn voor het Life Day-feest en de ware betekenis van feestvreugde ontdekken? 

Inside Pixar – vrijdag 13 november

Een documentairereeks met persoonlijke en filmverhalen die een blik werpen op de mensen, het artistieke en de cultuur van Pixar Animation Studios.

The Wonderful World of Mickey Mouse – woensdag 18 november

The Wonderful World of Mickey Mouse – © Disney +

Mickey Mouse en zijn vrienden komen naar Disney+ in de geheel nieuwe serie animatiekortfilms  ‘The Wonderful World of Mickey Mouse’. De serie is op Disney+ te ontdekken vanaf Mickey’s verjaardag op 18 november en is van de hand van dezelfde makers van de Emmy Award-winnende Disney Channel-serie ‘Mickey Mouse’. 

Mickey en zijn beste vrienden – Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto – gaan op hun grootste avontuur ooit en navigeren zich door een gekke wereld waarin de magie van Disney het onmogelijke mogelijk maakt. 

The Real Right Stuff – vrijdag 20 november

The Real Right Stuff – © Disney +

Bijna zes decennia nadat NASA met succes zijn eerste astronaut de ruimte in stuurde en het vertrouwen van de wereld in het Amerikaanse ruimteprogramma herstelde, reist Disney+ terug naar het prille begin van de de Space Race met de première van “The Real Right Stuff” op vrijdag 20 november.
 
“The Real Right Stuff” vertelt het opmerkelijke waargebeurde verhaal van de eerste astronauten van het land, de originele Mercury 7, en put uit honderden uren archieffilm en radio-uitzendingen, interviews, homevideo’s en ander zeldzaam en nooit eerder vertoond materiaal om zo de kijkers mee terug te nemen naar de late jaren vijftig. De twee uur durende documentaire van National Geographic vormt zo een aanvulling op de Disney+ Original serie ‘The Right Stuff’, waarvan op dezelfde dag de seizoensfinale in première gaat.
 
Geregisseerd en geproduceerd door Emmy® en Peabody Award-winnende filmmaker Tom Jennings (“Apollo: Missions to the Moon”, “Challenger Disaster: Lost Tapes”), is “The Real Right Stuff” een aangrijpend verslag van NASA’s Project Mercury, een programma dat zorgde voor een revolutie in de rol van Amerika bij de verkenning van de ruimte en toekomstige generaties ruimteliefhebbers inspireerde. Zonder verteller of interviews, gebruikt de special de kenmerkende stijl van Jennings om kijkers ongeëvenaarde toegang te geven tot de eerste dagen van de Space Race.

The Incredible Dr. Pol – Seizoen 9 – 13 vanaf vrijdag 6 november

The Incredible Dr. Pol – © National Geographic

Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 25.000 dieren, gaande van geitjes tot tamme varkens. Dr. Pol en zijn collega’s hebben hun handen vol aan een grote variëteit patiënten en noodgevallen. 

Disney + is verkrijgbaar aan 6,99 euro/maand of voor 69,99 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen