Quantcast
Streaming

Dit waren de populairste series op Netflix in week 12

Met 204 miljoen abonnees is Netflix de grootste streamingsdienst wereldwijd. De streamingsdienst investeert jaarlijks fors in de productie van eigen Originals. Daarnaast zijn ook aangekochte producties te bekijken. Ontdek welke 5 series het populairste waren op Netflix in week 12.

1. The Irregulars

Op nummer 1 staat de nieuwe Netflix Original The Irregulars. Maak kennis met The Irregulars – Bea, Jessie, Billy, Spike en Leo – en volg dit samengeraapt groepje vrienden op een speurtocht door de demonische en mysterieuze onderbuik van Victoriaans Londen, samen met de sinistere dr. Watson en zijn ondoorgrondelijke zakenpartner, Sherlock Holmes.

2. ¿Quién mató a Sara?

¿Quién mató a Sara? - © Netflix
¿Quién mató a Sara? – © Netflix

Op nummer 2 staat de Mexicaanse Original ¿Quién mató a Sara? (Wie heeft Sara vermoord?). Na 18 jaar in de gevangenis neemt Álex wraak op de familie Lazcano. Zij hebben hem onschuldig in de gevangenis laten zitten voor de moord op zijn zus. Álex wil meer aan het licht brengen dan alleen maar de echte dader te vinden.

3. New Amsterdam

In de top 5 vinden we nog steeds de ziekenhuisserie New Amsterdam. In New Amsterdam neemt de excentrieke dokter Max Goodwin het roer over als directeur in Amerika’s oudste ziekenhuis. Dr. Goodwin heeft maar één doel voor ogen: levens redden ten koste van alles en de best mogelijke zorgen bieden voor zijn patiënten. Naast dokter is hij zelf ook kankerpatiënt en dat maakt de zaken er niet gemakkelijker op …

De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en was eerder te bekijken op VIJF (nu Play 5).

4. Ginny & Georgia

De koppositie is niet langer voor Ginny & Georgia. Deze week staat de serie op de vierde plek. De serie gaat over de tiener Ginny en haar moeder Georgia die opnieuw willen beginnen in een nieuw stadje. Maar de geheimen uit het verleden van Georgia vormen een gevaar voor hun toekomst.

5. Sky Rojo

We sluiten de top 5 af met Sky Rojo. In de serie beginnen drie vrouwen aan een wanhopige reis op zoek naar vrijheid en komen ze oog in oog te staan met alle mogelijke gevaren. Maar niets is te veel wanneer vijf minuten langer in leven blijven het enige is dat telt. De vrouwen moeten met vastberadenheid, een vooruitziende blik en een gezond gevoel voor humor er voor zorgen dat ze niet worden ingehaald door de realiteit.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen