Quantcast
Streaming

Dit waren de populairste series op Netflix in week 10

Met 204 miljoen abonnees is Netflix de grootste streamingsdienst wereldwijd. De streamingsdienst investeert jaarlijks fors in de productie van eigen Originals. Daarnaast zijn ook aangekochte producties te bekijken. Ontdek welke 5 series het populairste waren op Netflix in week 10.

1. Ginny & Georgia

Op nummer 1 staat de Netflix Original Ginny & Georgia. De serie gaat over de tiener Ginny en haar moeder Georgia die opnieuw willen beginnen in een nieuw stadje. Maar de geheimen uit het verleden van Georgia vormen een gevaar voor hun toekomst.

2. New Amsterdam

In New Amsterdam neemt de excentrieke dokter Max Goodwin het roer over als directeur in Amerika’s oudste ziekenhuis. Dr. Goodwin heeft maar één doel voor ogen: levens redden ten koste van alles en de best mogelijke zorgen bieden voor zijn patiënten. Naast dokter is hij zelf ook kankerpatiënt en dat maakt de zaken er niet gemakkelijker op …

De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en was eerder te bekijken op VIJF (nu Play 5).

3. The One

The One verscheen afgelopen vrijdag – 12 maart 2021 – op Netflix en staat meteen op de derde plek. In The One draait alles om liefde en leugens als een DNA-onderzoeker een nieuwe manier ontdekt om de ideale partner te vinden. Op die manier ontwikkelt ze een gewaagde nieuwe datingservice.

4. Riverdale

Iedere donderdag wordt er een aflevering van het vijfde seizoen van Riverdale op Netflix geplaatst. Veel kijkers wachten iedere week geduldig op een nieuwe aflevering en zijn in het algemeen positief over het nieuwe seizoen.

5. Behind Her Eyes

We sluiten de top 5 voor deze week af met miniserie Behind Her Eyes. In de serie raakt een alleenstaande moeder verstrikt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en heimelijk vrienden wordt met zijn vrouw.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen