Quantcast
Streaming

Dit waren de populairste series op Disney+ in week 9

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek welke 5 series het populairste waren in week 9.

1. WandaVision

WandaVision – © Disney+

WandaVision ging op 15 januari 2021 van start op Disney+ en betekende het startschot van de vierde fase uit het Marvel Cinematic Universe (MCU). De serie gaat over de superhelden Wanda en Vision die in Westview hun perfecte leven leiden in hun eigen sitcom. Waar velen klaagden dat na de eerste drie afleveringen de serie op niks sloeg, won Marvel de harten van de fans terug vanaf de vierde aflevering waar er iets meer duidelijk werd.

Deze week kwam er een einde aan WandaVision en daarmee de allereerste serie van Marvel Studios voor Disney+. Momenteel staat de serie al 8 weken op nummer 1 op Disney+.

2. Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy – © Disney+

Met de komst van Star verschenen er tal van nieuwe – volwassen gerichtere – series op Disney+. De ziekenhuisserie Grey’s Anatomy is één van de vele series die met de lancering van Star meteen beschikbaar was. Momenteel staan er 16 seizoenen van deze succesvolle serie op Disney+.

3. The Simpsons

The Simpsons – © Disney+

Dat The Simpsons na 32 seizoenen nog steeds populair zijn, is geen verrassing. Eerder berichtte Seriekijker u nog over The Simpsons die twee extra seizoenen krijgen. Op Disney+ zijn 30 seizoenen van deze succesvolle animatieserie te bingen en volgens cijfers van Disney worden zij nog dagelijks vaak gestreamd.

4. Desperate Housewives

Ondanks dat de laatste aflevering van Desperate Housewives dateert uit 2012, is de serie nog steeds populair. Op Disney+ is Desperate Housewives de vierde meest bekeken serie van deze week.

5. Futurama

Futurama is een animatieserie gecreëerd door de bedenker van The Simpsons. Zoals de titel al doet vermoeden, speelt deze serie zich af in de toekomst. Alle 10 seizoenen staan integraal op Disney+.

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen