Quantcast
Streaming

Dit waren de populairste series op Disney+ in week 15

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek welke 5 series het populairste waren in week 15.

1. The Falcon and the Winter Soldier

De tweede Original van Marvel Studios voor Disney+ ging vrijdag 19 maart 2021 van start. In The Falcon and the Winter Soldier van Marvel Studios schitteren Anthony Mackie (als Sam Wilson of The Falcon) en Sebastian Stan (als Bucky Barnes of The Winter Soldier). Dit duo kwam samen in de laatste scènes van Avengers: Endgame. Ze trekken samen op een internationaal avontuur dat hun talenten — en hun geduld — stevig op de proef stelt. 

De serie staat niet alleen bij Disney+ op nummer 1, maar ook wereldwijd is The Falcon and the Winter Soldier de meest bekeken serie. De vijfde aflevering krijgt voorlopig een score van 8,2/10 van fans op IMDB.

2. Grey’s Anatomy

Met de komst van Star verschenen er tal van nieuwe – volwassen gerichtere – series op Disney+. De ziekenhuisserie Grey’s Anatomy is één van de vele series die met de lancering van Star meteen beschikbaar werd gesteld. Momenteel staan er 16 seizoenen van deze succesvolle serie op Disney+. Seizoen 17 wordt momenteel uitgezonden op de Amerikaanse zender ABC.

3. Desperate Housewives

Ondanks dat de laatste aflevering van Desperate Housewives dateert uit 2012, is de serie nog steeds populair. Desperate Housewives is al een aantal weken de derde meest bekeken serie op Disney+. Alle 8 seizoenen zien via Star te bekijken op de streamingdienst.

4. The Simpsons

Dat The Simpsons na 32 seizoenen nog steeds populair zijn, is geen verrassing. Op Disney+ zijn 30 seizoenen van deze succesvolle animatieserie te bingen en volgens cijfers van Disney worden zij nog dagelijks vaak gestreamd. The Simpsons blijven iedere week opnieuw steevast in de top 5 staan van populairste series op de streamingdienst.

5. Lost

Lost was een Amerikaanse dramaserie die van 2004 tot 2010 liep op ABC. De serie ging over een groep mensen die na een vliegtuigcrash achterbleven op een mysterieus eiland. Er werden zes seizoenen en 121 afleveringen geproduceerd van Lost en de serie was destijds een enorm groot succes. Bijna 11 jaar na de laatste aflevering wordt de reeks nog regelmatig bekeken. Op Disney+ is het de 5de meest bekeken serie van deze week. Daarmee scoort Lost deze week beter dan The Walking Dead.

Volledige top 10:

  1. The Falcon and the Winter Soldier
  2. Grey’s Anatomy
  3. Desperate Housewives
  4. The Simpsons
  5. Lost
  6. How I Met Your Mother
  7. Bones
  8. Futurama
  9. Castle
  10. Family Guy

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen