Quantcast
Streaming

Dit waren de populairste series op Disney+ in week 12

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek welke 5 series het populairste waren in week 12.

1. The Falcon and the Winter Soldier

De tweede Original van Marvel Studios voor Disney+ ging vrijdag 19 maart 2021 van start. In The Falcon and the Winter Soldier van Marvel Studios schitteren Anthony Mackie (als Sam Wilson of The Falcon) en Sebastian Stan (als Bucky Barnes of The Winter Soldier). Dit duo kwam samen in de laatste scènes van Avengers: Endgame. Ze trekken samen op een internationaal avontuur dat hun talenten — en hun geduld — stevig op de proef stelt. 

De serie staat niet alleen bij Disney+ op nummer 1, maar ook wereldwijd is The Falcon and the Winter Soldier de meest bekeken serie. De tweede aflevering krijgt voorlopig een score van 8,2/10 van fans op IMDB.

2. Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy – © Disney+

Met de komst van Star verschenen er tal van nieuwe – volwassen gerichtere – series op Disney+. De ziekenhuisserie Grey’s Anatomy is één van de vele series die met de lancering van Star meteen beschikbaar werd gesteld. Momenteel staan er 16 seizoenen van deze succesvolle serie op Disney+.

3. Desperate Housewives

Ondanks dat de laatste aflevering van Desperate Housewives dateert uit 2012, is de serie nog steeds populair. Alle 8 seizoenen zien via Star te bekijken op Disney+. Momenteel is Desperate Housewives de derde meest bekeken serie op Disney+ van deze week.

4. The Simpsons

The Simpsons - © Disney+
The Simpsons – © Disney+

Dat The Simpsons na 32 seizoenen nog steeds populair zijn, is geen verrassing. Eerder berichtte Seriekijker u nog over The Simpsons die twee extra seizoenen krijgen. Op Disney+ zijn 30 seizoenen van deze succesvolle animatieserie te bingen en volgens cijfers van Disney worden zij nog dagelijks vaak gestreamd.

5. Lost

Lost was een Amerikaanse dramaserie die van 2004 tot 2010 liep op ABC. De serie ging over een groep mensen die na een vliegtuigcrash achterbleven op een mysterieus eiland. Er werden zes seizoenen en 121 afleveringen geproduceerd van Lost en de serie was destijds een enorm groot succes. Bijna 11 jaar na de laatste aflevering wordt de reeks nog regelmatig bekeken. Op Disney+ is het de 5de meest bekeken serie van deze week.

Volledige top 10:

  1. The Falcon and the Winter Soldier
  2. Grey’s Anatomy
  3. Desperate Housewives
  4. The Simpsons
  5. Lost
  6. Futurama
  7. The Walking Dead
  8. Castle
  9. Bones
  10. Family Guy

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen