Quantcast
Streaming

Dit waren de populairste series op Disney+ in week 10

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek welke 5 series het populairste waren in week 10.

1. Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy – © Disney+

WandaVision is deze week niet meer de meest bekeken serie op Disney+. Nadat WandaVision 8 weken op nummer 1 stond is de koppositie deze week overgenomen door Grey’s Anatomy Met de komst van Star verschenen er tal van nieuwe – volwassen gerichtere – series op Disney+. De ziekenhuisserie Grey’s Anatomy is één van de vele series die met de lancering van Star meteen beschikbaar was. Momenteel staan er 16 seizoenen van deze succesvolle serie op Disney+.

2. Desperate Housewives

Ondanks dat de laatste aflevering van Desperate Housewives dateert uit 2012, is de serie nog steeds populair. Momenteel is Desperate Housewives de tweede meest bekeken serie van deze week.

3. The Simpsons

The Simpsons – © Disney+

Dat The Simpsons na 32 seizoenen nog steeds populair zijn, is geen verrassing. Eerder berichtte Seriekijker u nog over The Simpsons die twee extra seizoenen krijgen. Op Disney+ zijn 30 seizoenen van deze succesvolle animatieserie te bingen en volgens cijfers van Disney worden zij nog dagelijks vaak gestreamd.

4. WandaVision

WandaVision – © Disney+/ Marvel Studios

Vorige week kwam er een einde aan WandaVision en daarmee de allereerste serie van Marvel Studios voor Disney+. Nadat de serie 8 weken lang de meest bekeken serie op Disney+ was, staat WandaVision deze week op de vierde plaats.

5. Futurama

Futurama
Futurama – © Disney+

Futurama is een animatieserie gecreëerd door de bedenker van The Simpsons. Zoals de titel al doet vermoeden, speelt deze serie zich af in de toekomst. Alle 10 seizoenen staan integraal op Disney+.

Volledige top 10:

  1. Grey’s Anatomy
  2. Desperate Housewives
  3. The Simpsons
  4. WandaVision
  5. Futurama
  6. Lost
  7. The Walking Dead
  8. The Mandalorian
  9. Marvel Studios Assembled
  10. Family Guy

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen