Quantcast
Streaming

Disney+ bevestigt nog meer nieuwe en exclusieve titels voor Star in 2021-22

Star, het nieuwe merk voor familie-entertainment op Disney+, werd in februari 2021 in België gelanceerd. Het is de thuisbasis voor honderden tv-series en films en een schat aan Star Originals, zoals de recente toevoegingen ‘Rebel’ en het multi-Academy® Award-winnende ‘Nomadland’.  

Een van de meest geanticipeerde originele series voor Star op Disney+ is ‘Only Murders in the Building’ met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. De komedie volgt drie onbekenden die allemaal geobsedeerd zijn door misdaadverhalen tot het drietal plots zelf betrokken raakt bij een echte moord. Wanneer er een moord gebeurt in hun flatgebouw in New York, wordt het trio gedwongen samen te werken om de waarheid te achterhalen. De serie gaat in première in de herfst van 2021 en wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.  

De miniserie ‘Dopesick’ neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika’s strijd tegen de opiatenverslaving, van de bestuurskamers van Purdue Pharma tot een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia naar de gangen van de DEA. Deze achtdelige serie wordt geproduceerd door 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios.  In 2022 staat ‘Pam & Tommy’ op de planning, een nieuwe Amerikaanse biografie over het waanzinnige, nooit eerder vertelde verhaal van de allereerste virale video ooit – de sextape van Mötley Crüe-drummer Tommy Lee en actrice Pamela Anderson, vertolkt door Sebastian Stan en Lily James.

Immigrant op Star (Disney+)

Tot slot zal in 2022 ook ‘Immigrant’ in première gaan op Star op Disney+. Deze achtdelige miniserie van 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios, vertelt het waargebeurde verhaal van Somen ‘Steve’ Banerjee (vertolkt door Kumail Nanjiani), de Indiaas-Amerikaanse ondernemer die de Chippendales oprichtte. 20th Television is de studio voor deze serie.  FX In de komende 18 maanden zal FX het FX-merk versterken door maar liefst 30 shows per jaar uit te brengen – 25 scripted en 5 unscripted shows die allemaal beschikbaar komen op Star op Disney+.

American Horror Stories, Reservation Dogs, Y: The Last Man

De titels die al op Disney’s Investor Day werden onthuld, ‘American Horror Stories’, ‘Reservation Dogs’, ‘Y: The Last Man’ en een Untitled BJ Novak project worden later dit jaar gelanceerd op Star op Disney+.  Nieuwe series die aangekondigd werden door FX zijn onder andere ‘Welcome to Wrexham’ en ‘The Choe Show’.  ‘Welcome to Wrexham’ is een docuserie over de inwoners van Wrexham, een arbeidersstad in Noord-Wales in het Verenigd Koninkrijk, en hun dromen. In deze serie kopen twee Hollywoodsterren (Rob McElhenney en Ryan Reynolds) de historische, maar noodlijdende, lokale voetbalclub op. De tiendelige serie zal binnen de twaalf maanden in première gaan.

The Choe Show

‘The Choe Show’ is een nieuw interviewprogramma waarin de gerenommeerde artiest David Choe – letterlijk en figuurlijk – een beeld schetst van zijn gasten. De vierdelige docuserie zal in 2021 beschikbaar zijn om te streamen op Star op Disney+.

Dear Mama en Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol 

In 2022 komen van FX op Star op Disney+ twee geweldig krachtige docuseries: ‘Dear Mama’, over het volatiele leven en nalatenschap van hiphopicoon en dichter Tupac Shakur en zijn moeder, Black Panther-lid, die hem opvoedde. En ook ‘Pistol’ – gebaseerd op ‘Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol’, de memoires uit 2018 van Steve Jones, de legendarische gitarist van de Sex Pistols – die een fascinerende nieuwe kijk biedt op een van de meest geweldige verhalen uit de rockwereld.  ‘Fleishman is in Trouble’, gebaseerd op het New York Times bestsellerdebuut van Taffy Brodesser-Akner (die de roman ook zal bewerken voor de serie), biedt een onverbiddelijke, moderne kijk op het leven, liefde en toewijding en zal ook debuteren in 2022, met de data nog te bevestigen.  

Disney Television Studios

Van Disney Television Studios komen de komende 12 maanden de volgende series als Star Originals naar Disney+: ‘The Big Leap’, van 20th Television en Fox Entertainment, is een ruimhartige, luide dramedy die een groep diverse, ongelukkige personages volgt die proberen hun leven te veranderen door deel te nemen aan een mogelijk levensvernietigende reality dansshow.  ‘Maggie’, gebaseerd op de kortfilm van Tim Curcio, volgt een jonge vrouw die probeert om te gaan met haar leven als helderziende. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios.  ‘Queens’ volgt vier vrouwen van in de veertig die zich herenigen voor een kans om de roem en swagger terug te vinden die ze hadden als de Nasty Bitches, hun groep uit de jaren 90 die hen legendes maakte in de hiphopwereld. De serie is van ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios.  

Our Kind of People: Inside America’s Black Upper Class

‘Our Kind of People’, van 20th Television en Fox Entertainment liet zich inspireren door het provocerende, veelgeprezen boek van Lawrence Otis Graham, ‘Our Kind of People: Inside America’s Black Upper Class’. De dramaserie speelt zich af in de aspirationele wereld van Oak Bluffs op Martha’s Vineyard, al meer dan 50 jaar een historisch bastion van de rijke en machtige zwarte elite.  En als laatste brengt 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios, ook ‘The Wonder Years’, een coming-of-age verhaal dat zich afspeelt in de late jaren 60 en een nostalgische blik werpt op een zwart middenklassengezin in Montgomery, Alabama, door de ogen van de fantasierijke 12-jarige Dean.

National Geographic

Van National Geographic lanceren de komende 12 maanden de volgende terugkerende series op Disney+, na hun lineaire debuut:  Gordon Ramsay gaat op zoek naar het ultieme moment van gelukzaligheid in ‘Gordon Ramsay: Uncharted’. Feitenjager Mariana van Zeller daagt jouw kennis over de wereld uit in ‘Trafficked with Mariana Van Zeller’. Bear Grylls leidt beroemde gasten doorheen de wildernis naar momenten van pure verlichting in ‘Running Wild with Bear Grylls’. En ‘Wicked Tuna’ kijkt mee hoe een groep commerciële vissers uit Amerika’s oudste zeehaven in Gloucester (Massachusetts) op zoek gaan naar de gegeerde blauwvintonijn.  Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen