Quantcast
Streaming

Deze series voegde Disney+ toe in week 9

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek welke nieuwe series Disney+ deze week voor ons in petto heeft.

WandaVision – finale aflevering

WandaVision – © Marvel Studios/Disney+

Vandaag, vrijdag 5 maart 2021, heeft Disney+ de laatste aflevering van WandaVision toegevoegd. Hiermee komt er een einde aan de allereerste serie van Marvel Studios voor Disney+. Volgende week verschijnt er nog een unieke achter de schermen special van WandaVision en op 19 maart start de tweede Marvel Studios serie The Falcon and the Winter Soldier.

Miraculous World: New York, United Heroez

De klas van Marinette gaat op uitstap naar New York voor de Frans-Amerikaanse vriendschapsweek. De hele klas gaat mee … behalve Adrien, want zijn vader wil niet dat hij gaat.

Voor zijn vertrek vraagt Ladybug aan Cat Noir om over Parijs te waken, maar geeft geen reden voor zijn afwezigheid. Cat Noir neemt de missie heel ernstig … maar wanneer Marinette, als afgevaardigde van de klas, Gabriel overtuigt om Adrien toch met zijn klasgenoten mee te laten gaan, heeft die laatste een probleem. De jongen is namelijk in het geheim ook Cat Noir en hij kan niet tegelijkertijd over Parijs waken én met zijn klas naar New York gaan. Hoe gaat hij dat klaarspelen? Wie let er op Parijs als onze twee helden weg zijn?

Black Narcissus

Black Narcissus is een FX mini-serie gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rumer Godden. Mopu, de Himalaya, 1934. Een afgelegen paleis dat ooit bekend stond als ‘Het Huis der Vrouwen’ herbergt vele duistere geheimen. Wanneer de jonge nonnen van St. Faith er een missie proberen op te starten, doen de spookachtige mysteries verboden verlangens oplaaien die voorbestemd lijken te zijn om een verschrikkelijke tragedie te herhalen. 

The Walking Dead seizoen 10c

The Walking Dead – FOX/ Disney+

In deze zes nieuwe afleveringen zien we onze overlevenden die zichzelf proberen te herpakken in de nasleep van de vernietiging die de Whisperers achterlieten. De jaren van strijd laten echter hun stempel achter: trauma’s uit het verleden komen naar boven en ieders kwetsbaarheid wordt blootgelegd. Terwijl ze de staat van de mensheid en die van hun collectieve gemeenschap in twijfel trekken, is het de vraag of ze de innerlijke kracht vinden om vol te houden en hun vriendschappen en de groep intact te houden.

Bekijk elke week een nieuwe aflevering: op maandag op FOX en vrijdag op Disney+

The Resident seizoen 1 tot 2

The Resident is een krachtige medische dramareeks over de laatste opleidingsjaren van een jonge dokter. De show onthult wat er echt gebeurt, goed én slecht, in ziekenhuizen doorheen de Verenigde Staten.

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen