Quantcast
Streaming

Deze series voegde Disney+ toe in week 12

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek welke nieuwe series Disney+ deze week voor ons in petto heeft.

Filthy Rich

Wanneer de rijke CEO van ’s werelds grootste christelijke tv-zender omkomt bij een vliegtuigongeluk, ontdekken zijn vrouw en volwassen kinderen dat hij enkele buitenechtelijke kinderen heeft die blijkbaar ook recht hebben op een stuk erfenis. De matriarch van de familie probeert hen met geld te overhalen om te vertrekken, maar de gloednieuwe erfgenamen hebben daar een ander idee over. Ze blijven in de stad en eisen hun plekje in het familie-imperium op.

Code Black seizoen 1 tot 3

Code Black is een bloedstollend medisch drama dat zich afspeelt op de drukste spoedafdeling van de VS. De toestroom van patiënten is soms zo groot dat de artsen en verpleegkundigen die hen moeten behandelen niet over de benodigde middelen beschikken om dat te doen – waardoor een situatie ontstaat die Code Black wordt genoemd. In Center Stage, de afdeling waar de ernstigste gevallen worden behandeld, wordt het leven gemeten in seconden. De heldhaftige dokters en verpleegsters opereren met snelheid en vaardigheid binnen een overweldigd systeem om de massa’s mensen te behandelen die daar vaak zijn voor een van twee redenen: hun laatste uren of een levensreddend mirakel.

The Catch seizoen 1 tot 2

Alice Vaughan is een gerenommeerde privédetective in L.A. die begint aan een persoonlijke missie tot wraakneming. Waar het ook toe leidt of welke geheimen ze ook zal moeten verbergen, Alice laat zich door niets weerhouden.

The Mighty Ducks: Game Changers

De Mighty Ducks in Minnesota zijn vandaag niet meer de underdogs maar een ultra-competitief, sterk jeugdhockeyteam. Wanneer de 12-jarige Evan Morrow (Brady Noon) zonder pardon uit het team wordt gegooid, starten hij en zijn moeder Alex (Lauren Graham) hun eigen team van buitenbeentjes. Het nieuwe team daagt de genadeloze alles-of-niets-cultuur uit die vandaag de norm is binnen de jeugdsport. Met de hulp van Gordon Bombay ontdekken ze opnieuw hoe leuk het is om te spelen uit liefde voor de sport.

Inside Pixar

Een documentairereeks met persoonlijke en filmverhalen die een blik werpen op de mensen, het artistieke en de cultuur van Pixar Animation Studios.

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen