Quantcast
Streaming

Deze series voegde Disney+ toe in week 11

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek welke nieuwe series Disney+ deze week voor ons in petto heeft.

The Falcon and the Winter Soldier

De tweede Original van Marvel Studios voor Disney+ is sinds vandaag – vrijdag 19 maart 2021 -van start gegaan. In The Falcon and the Winter Soldier van Marvel Studios schitteren Anthony Mackie (als Sam Wilson of The Falcon) en Sebastian Stan (als Bucky Barnes of The Winter Soldier). Dit duo kwam samen in de laatste scènes van Avengers: Endgame. Ze trekken samen op een internationaal avontuur dat hun talenten — en hun geduld — stevig op de proef stelt. 

The Killing seizoen 1 tot 4

The Killing – © Disney+

The Killing is gebaseerd op de populaire Deense televisieserie Forbrydelsen en gaat over de moord op een meisje in Seattle en het daarop volgende politieonderzoek. The Killing verbindt drie verschillende verhalen rond een moord: over de rechercheurs die de zaak onderzoeken, de familie van het slachtoffer en de verdachten. In de loop van het verhaal wordt duidelijk dat er geen sprake is van ongelukken. Iedereen heeft iets te verbergen en hoewel iedereen denkt het verwerkt te hebben, blijft het verleden terugkomen.

Homeland seizoen 1 tot 8

Homeland - © Disney+
Homeland – © Disney+

In Homeland keert een Amerikaanse soldaat van wie gedacht werd dat hij in Irak was gedood acht jaar na zijn verdwijning terug. Maar als de vreugde van zijn terugkomst is gedoofd, komen er twijfels op of hij echt een Amerikaanse held was of dat hij deel uitmaakte van een slapende cel die een terroristische aanval plande.

Quantico

Quantico - © Disney+
Quantico – © Disney+

Een gevarieerde groep rekruten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen wordt verdacht van het beramen van de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001.

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen