Quantcast
Streaming

Deze series voegde Disney+ toe in week 10

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, inclusief exclusieve Disney+ en Star Originals. Ontdek welke nieuwe series Disney+ deze week voor ons in petto heeft.

Godfather of Harlem

Godfather of Harlem laat het verhaal zien van de beruchte onderwereldbaas Bumpy Johnson (Academy Award®- winnaar Forest Whitaker), die in het begin van de jaren 60 terugkeerde na tien jaar gevangenschap en ontdekte dat de wijk waar hij ooit regeerde een puinhoop was geworden.

Assembled: The Making of WandaVision

WandaVision – © Marvel Studios/Disney+

Stap mee achter de schermen met Elizabeth Olsen, Paul Bettany en het creatieve team van WandaVision. Ontdek hoe de productie inspiratie haalde uit klassieke sitcoms voor dit verrassende concept. Kijk mee hoe de crew de filmmethodes uit de beginjaren van de televisie nauwkeurig wist na te bootsen. Ervaar de unieke uitdagingen van het opnemen van een volledig aflevering voor een live studiopubliek. Leer geweldige nieuwkomers binnen het MCU kennen, zoals Teyonah Parris en Kathryn Hahn, en ook terugkerende favorieten zoals Kat Dennings en Randall Park. Assembled: The Making of WandaVision geeft je een allesomvattende blik op Marvel Studios’ eerste – en misschien wel meest ongewone – streamingserie.

Love in the Time of Corona

Deze vierdelige romantische serie werpt een humoristisch en hoopvol licht op de zoektocht naar liefde en verbondenheid in tijden van social distancing. Love in the Time of Corona volgt verschillende verhaallijnen met een ensemble van personages die zich thuis schuilhouden en geeft een frisse kijk op grenzeloze liefde. De serie werd met behulp van speciale technologie vanop afstand gefilmd. 

The Killing seizoen 1 tot 4

© Disney+

The Killing is gebaseerd op de populaire Deense televisieserie Forbrydelsen en gaat over de moord op een meisje in Seattle en het daarop volgende politieonderzoek. The Killing verbindt drie verschillende verhalen rond een moord: over de rechercheurs die de zaak onderzoeken, de familie van het slachtoffer en de verdachten. In de loop van het verhaal wordt duidelijk dat er geen sprake is van ongelukken. Iedereen heeft iets te verbergen en hoewel iedereen denkt het verwerkt te hebben, blijft het verleden terugkomen.

Disney + is verkrijgbaar aan 8,99 euro/maand of voor 89,99 euro/jaar.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen