Quantcast
Televisie

De Zonen van Van As krijgt een zesde seizoen

De fans van De Zonen van Van As mogen in hun handen wrijven. Zondag 15 november gaat het vijfde seizoen van start op VTM en ondertussen is men al volop bezig met de voorbereidingen van het zesde seizoen. Dat laat acteur Carry Goossens, die Frakke speelt in de reeks, weten aan Primo

Carry Goossens: “Het voornemen is dat er nog een zesde seizoen komt, maar het is maar de vraag wanneer die opnames volgend jaar kunnen worden ingepland.”

Vijfde seizoen gaat zondag van start

Het vijfde seizoen start waar het vorige is geëindigd: De schadeclaim die boven de firma hing is met de hulp van Jean-Jacques (Tom Van Bauwel) opgelost. In seizoen 5 krijgt de volgende generatie – Kevin (Jonas Van Geel), Linde (Rilke Eyckermans) en vooral Dick (Ben Segers) – het voor het zeggen. Dick wordt zaakvoerder en neemt de touwtjes meteen stevig in handen. Maar niet iedereen is daar even blij mee: Herman (Peter Thyssen) voelt zich duidelijk tekort gedaan.

De opnames van het vijfde seizoen dateren van de zomer van 2019 waardoor de productie geen problemen ondervond van de coronacrisis. Het zesde seizoen kan wel problemen ondervinden, aangezien we momenteel midden in de pandemie zitten. Wanneer en hoe de opnames zullen plaatsvinden, komen we later te weten.

Het vijfde seizoen van De Zonen van Van As, zondag 15 november 2020 om 19.50 uur bij VTM.

Bron: Primo

UPDATE: Ondertussen heeft VTM beslist dat er geen zesde seizoen meer komt. Het vijfde seizoen is het laatste van De Zonen van Van As.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen