Quantcast
Streaming

De tien meest bekeken series op Streamz van maart 2021

Vandaag – woensdag 7 april 2021 – maakt de Vlaamse streamingsdienst Streamz de tien meest bekeken titels van maart 2021 op hun platform bekend. De top 10 bestaat uit een mix van zowel Vlaamse als internationale series. Ontdek hier de volledige top 10.

10. Red Light

Op de 10 plaats staat de tiendelige VTM-reeks Red Light. Van 4 december 2020 tot 5 februari verscheen er wekelijks een nieuwe aflevering van deze reeks op het platform. Begin februari maakte Streamz bekend dat Red Light de meest bekeken titel is op hun platform sinds de lancering in september 2020.

In Red Light spelen Carice van Houten, Halina Reijn en Maaike Neuville drie vrouwen met heel verschillende achtergronden wiens levens vervlochten geraken. Sylvia, een prostituee, werkt in een bordeel met haar vriend/pooier, Esther is een bekende sopraanzangeres uit een welgesteld milieu en Evi is een gedreven politieagente die een grote zaak probeert te combineren met haar gezinsleven. Ze komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam. Gaandeweg komen de absolute tegenpolen erachter hoezeer ze elkaar nodig hebben om hun problemen op te lossen.

9. DNA

Op nummer 9 vinden we de Deense serie DNA die op 20 januari 2021 werd toegevoegd. In de serie ontdekt politieagent Rolf vijf jaar na de verdwijning van zijn dochter een manier om haar terug te vinden.

8. Prodigal Son

In Prodigal Son is Malcolm Bright is een geniale criminele psycholoog die door de NYPD wordt ingeschakeld om misdaden op te lossen. Het eerste seizoen telt 20 afleveringen en deze zijn integraal te bekijken op Streamz.

7. Mocro Maffia

De Nederlandse dramaserie Mocro Maffia staat op nummer 7 deze maand. Vrienden Romano, Potlood en De Paus hebben de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendschap uit elkaar waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

6. Mijn Slechtste Beste Vriendin

Op 1 februari verschenen de eerste 12 afleveringen van Mijn Slechtste Beste Vriendin op Streamz en op 13 februari de resterende 8 van het eerste seizoen. De serie biedt een scherpe en ironische blik achter de schermen van het upscale reclamebureau Callier & Starck. Zes vriendinnen delen niet enkel dezelfde werkvloer en een goed glas wijn maar ook goed bewaarde geheimen, om ze vervolgens door te vertellen aan de rest van hun collega’s. Het komt tot een pijnlijk breekpunt wanneer één van hen vermoedt dat ze ook haar man moet delen. De Vlaamse reeks verzoent op een verfrissende manier camp, kitsch en humor. In maart was het de 6de meest bekeken serie op Streamz.

5. Fair Trade

Een verrassende 5de plek voor de Vlaamse serie Fair Trade die al sinds 14 september op Streamz staat. De serie volgt het verhaal van Walter Wilson (Kevin Janssens) en Robin De Rover (Ella-June Henrard), twee agenten met jaren dienst die aan de verkeerde kant van de wet belanden. Ze zijn ooit met veel inzet en nobele idealen aan hun carrière bij de politie begonnen, maar zagen te dikwijls maandenlang intensief en gevaarlijk speurwerk verloren gaan door in hun ogen irrelevante procedurefouten, handigheidjes van dure advocaten en dubieuze beslissingen van wereldvreemde rechters. Ze beginnen alsmaar meer buiten de lijntjes te kleuren. Steeds meer, steeds vaker.

Vanaf 15 februari 2021 werd Fair Trade wekelijks uitgezonden op VTM. Wellicht konden veel mensen niet wachten en besloten daarom de serie meteen volledig te bekijken op Streamz.

4. Buried in the Backyard

Op de 4de plaats staat de docureeks Buried in the Backyard. Deze docureeks volgt misdaadverhalen waarin moordslachtoffers werden teruggevonden in een achtertuin.

3. The InBetween

We openen de top 3 met de Amerikaanse dramaserie The InBetween. In de serie bezit Cassie Bedford de eigenaardige gave te kunnen communiceren met geesten. De overledenen komen bij haar met hun problemen, die ze dan tracht op te lossen. Haar pleegvader – detective Tom Hackett – is op de hoogte van haar talent, terwijl zijn collega Damien sceptisch blijft. The InBetween werd geschreven door Moira Kirkland, die eerder ook al scenarios neerpende voor series Castle en Madam Secretary.

2. Meisje van Plezier – seizoen 3

Op de tweede plek staat het derde seizoen van de Nederlandse successerie Meisje van Plezier. Een hoge notering voor een serie die pas de laatste week van maart werd toegevoegd. In het nieuwe seizoen gaat Nadine zelfstandig verder als high-class escort, maar het schoolpleindrama en de rechtszaak van Meryem blijven haar achtervolgen.

1. Déjà-Vu

De nieuwe Vlaamse Streamz Original Déjà-Vu is de meest bekeken serie op Streamz in maart. In Déjà-Vu volgen we Florence Fierens (Natali Broods), een drukbezette carrièrevrouw en radio host. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een breed publiek en zet ze zich ook in voor gelijke rechten voor vrouwen. Haar leven komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar 15-jarige dochter Louise onverwacht overlijdt. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Het is pas wanneer ze plots opnieuw oog in oog staat met haar levende dochter, exact één maand voor haar dood, dat Florence beseft dat ze toch een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven.

Overzicht meest bekeken titels Streamz in maart

  1. Déjà-Vu
  2. Meisje van Plezier – seizoen 3
  3. The InBetween
  4. Buried in the Backyard
  5. Fair Trade
  6. Mijn Slechtste Beste Vriendin
  7. Mocro Maffia
  8. Prodigal Son
  9. DNA
  10. Red Light

Bekijk deze series en meer op Streamz via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen