Quantcast
Streaming

Bekijk de eerste beelden van Ferry

Fans van de succesvolle Undercover-reeks kunnen hun hart ophalen, want vandaag is de teaser trailer van de Nederlandse Netflix original film Ferry gedeeld door Netflix. De film is een prequel van de serie en vertelt de backstory van onze favoriete Brabander Frank Lammers alias Ferry Bouman en zijn Daan (Elise Schaap). 

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

De cast bestaat uit Frank Lammers, Elise Schaap, Monic Hendrickx, Raymond Thiry, Huub Stapel, Tim Linde, Yannick van de Velde, Maarten Heijmans, Olaf Ait Tami, Adison dos Reis, Bob Stoop, Juliette van Ardenne, Eva Laurenssen, Mike Weerts en Bram Blankestijn.

De regisseur is Cecilia Verheyden.

Het productiehuis is De Mensen.

De producenten zijn Nico Moolenaar, Pieter van Huyck en Ivy Vanhaecke. 

De scenaristen zijn Bart Uytdenhouwen en Nico Moolenaar.

Ferry, binnenkort exclusief op Netflix te zien. 

Toon meer

Gerelateerde Artikelen